Demontabele Multicat

De multicat Boxer bestaat uit Baars Confloat container pontons en is volledig demontabel. Hierdoor kan de Boxer, in container maten zo snel en goedkoop mogelijk worden vervoerd over weg, water, en het spoor naar elk denkbare locatie. De Boxer is tevens uitgerust met een Palfinger PK32080 marine kraan met 3,5 tons lier.

[envira-gallery id=”3355″]

 

Indien er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd op moeilijk toegankelijke gebieden, is de boxer een van de weinige multicats in Nederland die voor deze speciale werkzaamheden zeer geschikt is. Door het unieke Baars koppelsysteem is het mogelijk het werkschip Boxer in enkele dagen gereed te maken voor transport over weg, water, of spoor.

De multicat Boxer bestaat uit de volgende koppelpontons:

  •  (2) – 40′ zij/motor pontons.
  •  (1) – 40′ middenponton.
  •  (1) – 24′ kop ponton.Stuurhuis en  20′ container met Palfinger, spareparts etc.

Alle afmetingen zijn containermaten dus 2.44 meter breed. De hydraulische lieren en Palfinger 32 T/M kraan worden in een 20′ container vervoerd samen met alle spareparts.

Indien de opdrachtgever bijvoorbeeld meer “werkdek” wenst, kunnen wij ons goed aanpassen aan de werkzaamheden. Zo kan de boxer worden uitgebreid met meerdere standaard koppelpontons, en kunnen de afmetingen worden gehaald die de klant nodig acht.

 

Voor meer informatie over de Boxer of de beschikbaarheid van de Boxer, neem contact op met Ap van den Bosch op +31 (0)653206135 of via info@vandenboschmarine.com.